EEN KWALITATIEVE APK KEURING.

AL VANAf 29,50! 

Een APK Keuring bij Autoservice Emmen is uitvoerig en eerlijk. Wij nemen er zeer goed de tijd voor. Wij controleren alles. De vloeistoffen, de remmen, de lampen. Maar bijvoorbeeld ook de verkeersveiligheid, de milieubelasting en de registratie. Bent u bang dat u daardoor een erg grote factuur van ons zult ontvangen? Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Al onze monteurs zijn namelijk uitermate eerlijk. Zij zullen nooit extra kosten in rekening brengen, als u auto nog prima in orde is. Alleen de punten die noodzakelijk gerepareerd moeten worden, brengen wij in rekening. 

 

Combineer de APK met onderhoud

Een APK is een momentopname, het geeft inzicht in de staat van je auto op dat moment. Maar de keuring is geen garantie dat je er weer een jaar tegen kan. Om zorgeloos te blijven rijden, heeft je auto af en toe ook onderhoud nodig. Daarom kiezen veel van onze klanten ervoor om hun APK keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. En extra voordelig, want de APK is in combinatie met een grote beurt gratis. 

 

Geen misleidende APK-prijs met vervolgens onnodige afkeurpunten, maar op een transparante werkwijze:

  • Geen reparaties als die niet nodig zijn;
  • Geen verrassingen;
  • Adviespunten worden geen afkeurpunten;
  • Als transparante garage duidelijkheid en helderheid naar de klant;
  • Gratis APK bij groot onderhoud;
  • Onze APK-prijs is All-in. Dus inclusief BTW en afmelden. Ook voor de wettelijk verplichte roetmeting of EOBD-test rekenen wij géén extra kosten

Apk op een betrouwbare en eerlijke manier. We zien u graag bij ons arriveren voor uw auto onderhoud. Ook voor lichte bedrijfswagens!